I danas se malo vraćamo u prošlost, vrijeme u 80 i 90 godine prošlog vijeka kada je muzika bila puno bolja i kvalitetnija. Nije se izdavalo svaki dan, ali kada izađe album nekog izvođača, onda je to vrhunac, i te pjesme se slušaju i dan danas. Domaća estrada je bila puno kvalitetnija nego danas, pogledajte samo primjera radi kako je Jugoslavija prolazila na Eurosongu. 

Tada je narodna muzika bila baš narodna kvalitetna muzika, koja je imala smisao, a kasnije sredinom 90 ih godina, pojavio se i turbo folk kojem je ime dao popularni crnogorski pjevač Rambo Amadeus. To je bio začetak nekvalitetne muzike koju danas možemo pogledati na svakom TV kanalu. Tako danas govorimo o Nataši Đorđević, pred kojom je bila jako velika karijera, a njen najveći hit “Zaboravi moj broj” i dalje je jako slušana i u današnjem vremenu. 

Sve je krenulo nizbrdo kada je 2010 godine dobila veliku tragediju u porodičnom životu, kada ju je pokušao ubiti njen tadašnji partner. Izbila je velika svađa i on ju je sustigao sa svojim automobilom, i pokušao je izgurati sa ceste. Uspio je u svome naumu, ali nije pogiunula, odmah je pozvala policiju, a on je zaradio i godinu dana uslovnog zatvora. 

Ona je sa tim dečkom raskinula godinu dana ranije, ali je pokazao manijakalno ponašanje te joj je stalno pravio probleme, a na kraju je htio i ubiti. Evo kako ona danas izgleda. 

 

Preporučeno