Mi danas se malo dotičemo TV serija koje su u regiji itekako postale popularne u poslednjih 20 godina. Jako puno ih je bilo iz sttranih zemalja koje su se otkupljivale, ali isto tako imali smo i domaće serije, koje i nisu bile baš toliko učestale. Međutim, ono što se prikazivalo nakon ratnih dešavanjaa u regiji su možda do sada i najbolje viđene. 

Kasnije smo imali i “Lud, zbunjen normalan”, “Vratiće se rode” i mnoge druge, ali one će jako teško da nadmaše jedan Bolji život koji se prikazivao u bivšoj državi i koji je i dan danas jako gledan u celoj bivšoj regiji. Šta tek reći za Žikinu dinastiju ili Tesnu kožu? To su glumci koji su itekako postavili neke jako visoke norme, koje su itekako teško dostižne u današnje vreme. 

Međutim, sa druge strane danas imamo jednog Miloša Bikovića koji je itekako mlad glumac, a koji je isplivao i pokazao se u hit seriji “Montevideo bog te video”. Mi danas govorimo o jednoj hit bosanskoj seriji “Viza za budućnost”, koja je 1999 godine kada se pojavila bila jako gledana na prostoru celog Balkana, a koja je pratila jednu sarajevsku porodicu, koja je imala veliki sukob sa pravoslavnom porodicom koja se tek nakon rata vratila u svoj stan.

Jako puno puta smo pisali o glumcima iz ove serije, a skoro nikada nismo pisali o Lejli Zvizdić, koja je sjajno odigrala ulogu Merime, u to vreme nije uživala samo u pažnji glumačke ekipe sa seta, već i publike koja ju je znala sretati u stvarnom životu. Ona danas ima verovali ili ne 25 godina, a kada je vidite jednostavno nećete moći da verujete.

Preporučeno