Proslavljeni hrvatski teniser Goran Ivanišević, koji je opet u žižu javnosti dospio tako što je prije nekoliko godina odlučio da se pridruži kao trener timu jednog od naših najboljih tenisera, Novaku Đokoviću. Tako je on u jednom intervjuu koji je dao rekao kako su mu se neke teške stvari desile kada je u pitanju njegov privatni život, a otkrio je kako je on kada je imao samo 17 godina, i kada se spremao da igra na Australijan openu, dobio poziv od svog oca koji mu je saopštio jednu od najgorih vijesti u životu.

Naime, on je tada saznao da je njegova sestra Srđana mnogo bolesna i da ima najgoru bolest, pa je bivši teniser svoju priču započeo tako što je rekao sljedeće: “Pokojna sestra se razbolela, imala je rak i to je bio jedan od motiva da uspem. Taj splet ludila i lošeg pretvorio se u nešto dobro”, rekao je on. Iako je uspjela da pobijedi bolest, nažalost preminula je 2019.godine u 52.godini života, dok je Goran prihod iz Melburna namjenio njoj.

“Uzeo sam gotovinu i nosio sam je kući u jakni, znao sam da je tokom celog leta novac bio u njoj, oka nisam sklopio, zagrlio sam jaknu. Sećam se da smo odmah po mom povratku igrali Dejvis kup u Beogradu, novac sam odmah predao ocu. U Australiji sam imao 100 dolara uz sebe, odjednom sam imao nekoliko desetina hiljada”, rekao je. Ostatak teksta pročitajte ovde.