Starleta Tijana Đuričić kje jedno vrijeme u Srbiji nosila nadimak ” kraljica silikona”, te je izazivala veliku pažnju javnosti svojim izgledom, jer je bio totalno neprirodan. Ona se u jednom trenutku svoga života bila podvrgla mnogim plastičnim operacijama, uradila je grudi, usne, te je nosila sočiva plave boje a bila je tu i nadogradnja za kosu. Često je bila i meta podsmijeha i uvreda, da bi na kraju odlučila da stavi tačku na sve to , da izvadi silikone, sočiva, da promijeni boju kose, te je mnoge šokirala sa svojim izgledom kada se njena nova fotografija pojavila na društvenim mrežama. Naravno da je to bilo u pozitivnom smislu, i mnogi su podržali njenu odluku da vrati prirodan izgled:

” Boju kosu sam mijenjala i više nisam kraljica silikona kako su me mediji prozvali od samog početka pojavljivanja u medijima. Živim sasvim normalnim životom” – rekla je Tijana tada. Ona je u jednom razgovoru otkrila i kako je bila ljubavnica Kristijana Golubovića, te da ga je tri godine posjećivala u zatvoru, te da su tokom tih posjeta njih dvoje pokušavali da naprave dijete: ” Kristijan mi je upropastio život! Čekam da me spomene u “Zadruzi”, pa da objavim sve snimke koje čuvam. Godinama me je lagao da me voli! Snimala sam ga kako priča da jedva čeka da mu dođem u posjetu i da me obožava. Čak je htio i dijete sa mnom!” – rekla je Tijana.

Dodala je kako joj je Kristijan tada pričao kako mu je supruga Ivana samo paravan za medije, te da on u stvari i nema ženu. Tijana mu je tri godine u zatvor dolazila u bračne posjete, a ne njegova supruga Ivana, te mu je slala pakete i novac, a da ga Ivana nikako nije posjećivala

 

Preporučeno