Nekada veoma popularna pop pjevačica Bebi Dol je živa legenda na našim prostorima. Ona u svojoj karijeri ima pregršt hitova i uspjeha, ali u posljednje vrijeme je i ne ide kako bi željela pa se na neki način i povukla sa scene. Ona je do prije nekoliko godina živjela kao podstanar, u jednoj trošnoj kući na Vračaru, a iz koje ju je istjerao gazda, jer, kako je i sam rekao, pjevačica mu nije plaćala kiriju: ”Nemojte me pitati za nju, molim vas! Naravno da je znam. Izdavao sam joj stan. Nisam imao lijepo iskustvo sa njom kao stanarkom. Nije mi plaćala kiriju mjesecima, imao sam velikih problema sa njom. Na kraju sam morao da je izbacim iz stana. Ona je hohštapler i prevarant. Neću da pričam o njoj – iznervirao se gospodin tada na sam spomen bivše stanarke, a prenosili su domaći mediji.

Bebi Dol ima nekoliko mačaka o kojima brine, a rekla je da joj muž čuva mačke, dok je ona bila u rijalitiju Farma. Pričala je i o novcu te je govorila kako ga ima dovoljno za osnovne potrebe, i da se veoma trudi da sačuva svoj mir: ” Zdravlje i mir su najbitniji. Želim samo da imam miran i lijep život bez tenzije i trzavica. Nikome ne želim zlo. A što se tiče novca, on dođe i prođe. Nekada sam ga imala više, ali meni je potrebno malo i dok sam zdrava, Bogu hvala uvijek ću zaraditi dinar da imam za osnovno.”

Inače, jedne prilike je Bebi Dol bila otkrila, kako je nakon učešća na Farmi jedno vrijeme nosila sjekiru u svojoj torbi, oa ju je jedne prilike i policija bila zaustavila zbog toga: ”Dva mjeseca sam sa sjekirom išla posle “Farme”, nosila sam je u velikoj tašni. Policajac me je na prelazu kod Skupštine zaustavio i ljubazno zamolio da to malo uvučem u tašnu. Kaže – on me razumije. Danas su rijaliti malo drugačiji” – ispričala je Bebi