Što se tiče domaće estrade, u posljednjih 10 mjeseci, vlada pravo zatišje od kako je zavladala pandemija covid 19. Oni su to najbolje osjetili na svojoj koži, jer nastupa izvođača narodne i zabavne muzike su kao što i sami znate zabranjeni. Zato se neki od njih snalaze kako znaju i umiju, rođendanske proslave, vašer, privatne svadbe po manjim mjestima, ili kao Marija Šerifović, koja se posvetila influenserskom radu.

Njoj to ide jako dobro od ruke, jer je za jako kratko vrijeme skupila preko 250.000 pratitelja na platformi You Tube. Mi danas govorimo o Biljani Sečivanović, poznatoj Zvezdi Granda, koja je napokon stala na ludi kamen prije 2 mjeseca. Cijeli Balkan je sa oduševljenjem primio tu vijest, a mnogi su je osudili da se udala za djeda, a istina je u stvari da je on od nje u stvari stariji tek 3 godine. 

Oni su preko godinu dana odlagali svoju svadbu zbog cijele situacije sa covidom 19, a tek su u septembru izgovorili sudbonosno DA. Međutim, sada su došli na ideju da napokon to urade kako bog zapovijeda, te su zakazali i treću svadbu, kada će napokon moći pozvati malo večći broj krug ljudi nego što je to bio slučaj prije par mjeseci. 

Zbog jako velikih restrikcija, na vjenačnju su bili samo prisutni njihovi kumovi i uži članovi porodice i to je bilo to. Biljana Sečivanović je uvertiru cijele ove priče najavila prije par noći u emisiji “Zvezde Granda specijal”. Kako je rekla, sada planiraju da pozovu oko 500 zvanica, samo još nemaju ideju kako da ispoštuju zvanične protokole vezano za trenutnu situaciju sa korona virusom.

 

Preporučeno