U nastavku današnjeg članka malo se bavimo zaboravljenim i velikim muzičkim talentima, koji su na ovaj ili onaj način jednostavno nestali sa muzičke scene. Neki su se totalno posvetiili drugim zanimanjaima, kao u slučaju Tare Ivanov, koja je imala sjajan prvi albu, ali je nakon toga završila medicinski fakultet, te se posvetila poslu kojeg obožava, a to je da bude doktor u svojoj struci. 

Mi danas govorimo o Zvezdama Granda koje su itekako gledane na ovim prostorima, što svakako potvrđuje i nova sezona. Ona je u proteklih 15 godina iznedrila jako veliki broj velikih pevača, koji su se establirali u jako dobre umetnike, dok imamo i pobednike ovog takmičenja, koji su jednostavno zbrisani sa muzičke Balkanske muzičke mapre. 

Baš o jednom takvom govorimo u nastavku današnjeg članka. Nekada na početku takmičenja, ženama je za oko zapao Milan Mitrović koji je imao veliki talenat, i za kojeg se predviđala više nego blistava karijera, ali od toga se na žalost ništa nije ostvarilo. On i Ana Sević su bili najbolji pevači u samom takmičenju. Međutim, krenuli su drugim putevima. Milan se oženio, ima dete i odlučio je da se povuče iz javnosti, i da opuđteno živi u svome životu. Počeo je voditi porodični život, bavi se poljoprivredom.

Stori koji je postavila njegova supruga jasno nam govori da je Milan shvatio da se od poljoprivrede može itekako lepo da živi. Sećate li se vi ovoga pevača?

Preporučeno