Legendarni pjevač narodne muzike, Šaban Šaulić već nekoliko godina nije sa nama, ali i uprkos tome, on je ostao da živi kroz svoje pjesme, koje je ostavio iza sebe. Podsjećanja radi, pjevač je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Njemačkoj, kada se on vraćao sa nastupa. Njegova porodica, i dalje je neutješna i vjerujemo da bol koji osjećaju zbog nenadoknadivog gubitka, nikada neće proći. Iza njega su ostala njegova udovica Goca, sin Mihajlo, i kćerke Sanela i Ilda.

Ilda je krenula očevim stopama, i već godinama ona se nalazi u muzičkim vodama, a evidentno je da je ona talenat za muziku naslijedila od svog oca. Ilda je već nekoliko godina u braku sa Bojanom Vučkovićem, sa kojim je dobila i kćerku Emu. Ono što je zanimljivo jeste to da su se oni upoznali još dok su bili djeca, ali su tek mnogo kasnije oni odlučili da uđu u vezu, a to se očigledno itekako isplatilo, jer danas oni imaju veoma skladan brak.

Ilda je jednom prilikom u jednom intervjuu na ovu temu rekla sljedeće: “Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde

Preporučeno