Poslednjih dana u domaćim medijima se dosta piše o porodici Đoković, i to sve zbog svadbe koja se održala prošlog vikenda, kada su Đorđe i Saška izgovorili sudbonosno “da”, i koji su priredili svadbeno veselje za pamćenje. Navikli smo da u medijima stalno čitamo o Novaku, koji je jedan od najpoznatijih i najboljih tenisera današnjice, ali kada se piše o njegovoj braći to je malo iznenađujuće jer oni ipak nisu iz javnog svijeta, ali medijima to ne predstavlja problem, da bi oni istraživali o njima, i bavili se njihovim privatnim životima.

Na svadbi je bio samo odabrani krug ljudi, tačnije uži krug porodice i prijatelja, a novopečena snajka se inače dugi niz godina pojavljivala na malim TV ekranima, jer je bila voditeljica, ali kasnije životni putevi su je naveli da ona počne da se bavi sa modnim dizajnom. Zanimljivo je to da malo ko zna da je Đorđe, prije veze sa Saškom bio u vezi sa Tijanom Ralić, i ta veza je trajala šest godina, a mnogo je onih koji su tada mislili da će oni da ostanu do kraja života zajedno, ali to se nije desilo, i pretpostavlja se da je razlog prekida njihove veze bila daljina, jer je ona u to vrijeme studirala u Italiji, a Đorđe je zbog posla bio vezan za Beograd.

Po fotografijama koje su oni tada kačili, ali i po mišljenju ljudi koji su bili u njihovom okruženju, bilo je jasno da su se oni mnogo voljeli, a jednom prilikom i sama Tijana je pričala o tome. Inače svoju vezu okončali su prije tri godine, i nakon toga on je upoznao Sašku, sa kojom se prije nekoliko dana oženio. Vaša mišljenja?

Preporučeno