Kako je internet postao dostupan i na wc šolji, ljudi su deffinitivno postali ovisnici o društvenim mrežama, i internetu uopšte. Jednostavno se snima šta god da se vidi, i odmah se to okači na internet. Neke stvari budu toliko popularne da za tili čas postanu viralne, i jednostavno ako ste nešto čak pomislili da nešto sakrijete, nema šanse da je to nesnimljeno.

Čak i ako niko nije bio blizu vas, uvek imamo nadzorne kamere koje su postavljene na skoro svakom ćošku, tako da nema šanse da ostanete “neviđeni”. Dovoljno je samo da odete na jako popularnu platformu “YYou tube” i daukucate samo jednu reč od traženog pojma, i odmah ćete imati jako puno video klipova i to baš na tu temu.

Eh sada, možete li vi da zamislite kada je jedan poljoprivrednik iz Srbije, koji ima ogromne površine pokrivene sa pšenicom, krenuo u svoje polje da vidi kako napreduje urod i onda je video jednu mladenku koja trći kroz pšenicu, dok 20 muškaraca trči za njom. Veruujemo da i vama ne bi bilo jasno o čemu se ovde radi. Što je najgore od svega svih tih 20 muškaraca su bili goli.

Milenko Radić koji ima 76 godina krenuo je da psuje na sav glas, te je pretio da će odmah da pozove policiju. Međutim, kada je video kamere i TV ekipu, onda mu tek ništa nije bilo jasno. Međutim, tek kasnije su mu pojasnili da je u pitanju snimanje video spota, a Milenko se smirio tek kada je dobio novčanu naknadu za pogašenu pšenicu.

Preporučeno