Voditeljka Jovana Jeremić konačno je objavila dugo najavljivanu pesmu “Roleks” i njen spot.

Kao i uvek, za Jovanu su kritike bile podeljene, ali može se reći da nije bilo uzdržanih.

„Blago gluvim i slepima“, „Ova pesma ne treba oponašanje“, „Treba da nestanemo kao narod“, „Spasi nas Bože“, „Tvoj bijedni život“, „Je li ovo nekakav društveni eksperiment?“ Negativno komentara, ali ima i onih koji podržavaju Jeremiju.

“Ovo će biti hit godinama”, “Hit godine je kao kuća!”, “Volim je, potezi su sve”, “Sjajno Jovana, svaka čast, hoćemo još, tako si talentovana“, „Zvuk pjevanja je prijatan za uho“, „Najljepša pjesma“, neke se hvale, a neke ismijavaju.

„Voleo bih da stvarno može da peva“, „Konačno postoji zajednička pesma koju cela porodica može da sluša zajedno“, „Čudo je da se ne pominje OŠ Sava Kerković“, napisali su, itd.

Kao izvođača, moja muzika je odraz mog unutrašnjeg ja. Jedna od mojih pjesama nastala je spontano, bez ikakvog planiranja s moje strane. Jednom sam asistirala jednom čovjeku i pozvao me na jednu od svojih emisija. Kasnije je komponovao komad koji je obuhvatio njegova iskustva tokom vremena i poslao mi je fajl sedam godina kasnije.  Međutim, on me je kontaktirao i rekao: “Pomogla si mi da ostvarim svoje snove prije sedam godina, a sada ćemo Napoleon i ja pomoći tebi da ostvariš tvoje.” Tokom nastupa Jovana je spomenula Rolex i pesmu o njemu pod nazivom „Rolex“. Pjesma je bila o Veneri u Lavu i bila je ispunjena sjajem i glamurom.

Preporučeno