Jako dobro se zna da naše zvezde žive na jako visokoj nozi. Većina njih i9ma luksuzne kuće, neki i vile, dok skoro svaki od njih ima neko besno auto u svojoj garaži. 90% njih svu svoju raskoš u životu pokazuju na svojim društvenim profilima, dok je jako malo njih koji to ne pokazuju. 

Dovoljno je pogledati samo Đanija koji ima 3 stana na Beogradu na vodi, a mesečna rata za njegove stanove je skoro 20.000 evra. On i njegova supruga Slađa imaju i veliku kuću, a stanove su zapravo kupili svojim trojici sinova. Šta reći za Jelenu Karleušu i Daara Bubamaraa. Njih 2 imaju velike nekretnine koje se mere sa milionima evra, a kada je bila krizaa sa korona virusom, među prvima su kukale kako faktički nemaju šta da jedu. 

Mi se danas ipk bavimo sa skromnijim pevačima, a jedna od njih je svakaako i Ana Bekuta. Ona sa svojim nevenčanim suprugom živi u stanu u predgrađu Beograda, i jednostavno po njenim rečima nema potrebe  da kupuju neke kućetine, koje je jako teško održavati čistima i brinuti se o njima. Sada je jedna ekipa jednog beogradskog portala odlučila da provede skoro celi dan sa Anom Bekutom, i došli su joj čak u goste da vide gde ona i Mrka zajedno žive. 

Ana Bekuta je tako krenula da pokazuje ekipi celi stan i polako su došli i do kuhinje, kada je Anaa Bekutaa zastala pored frižidera novije generacije, i kada je počela sa pričom kako njih dvioje se hrane sa zdravim režimom, otvorila je frižider, tek tamo blam veka. U frižideru apsolutno nije ništa bilo…

 

 

Preporučeno