Kako ste i sami mogli da zaključite danas ćemo da pišemo o jednom jezivom podudaranju o svirepom zločinu koji se desio, a radi se o tome da je Blaženka koja je ubijena ustvari radila na istom odjeljenju u Narodnom frontu, i to sa Majom Đorđević. Podsjećanja radi u Batajnici desilo se svirepo ubistvo gdje je Čedomir ubio svoju suprugu Blaženku, koju je najvjerovatnije ubio sa sjekirom, a onda je nakon toga i sebi presudio tako što je objesio o gredu na spratu njihove porodične kuće.

Blaženka je inače radila kao babica na Narodnom frontu, a onda se saznalo da postoji ovo jezivo podudaranje što smo napisali na samom početku, a to je da je ona radila na istom odjeljenju u Narodnom frontu sa Majom Đorđević, koja je takođe ubijena od strane nekadašnjeg partnera, a to se desilo 2017. godine. Podsjećanja radi, Maju i njenog sina Mihaila, ubio je njen nekadašnji partner koji se zove Marko Nikolić, a koji ih je ubio ispred Centra za socijalni rad u Rakovici.

Desilo se to naočigled brojnih svjedoka, a kada je to uradio, on je i sebi oduzeo život. Naime, još jedno jezivo podudaranje ova dva zločina jesu da su se dogodila u istom mjesecu, Maja je ubijena 12., a Blaženka 30. jula. Marko koji je 12.jula 2017.godine, ispred Centra za socijalni rad nožem ubio Maju, i to nekoliko minuta, nakon što je pred nju doveo njenog već polumrtvog sina Mihaila, kojeg je prvo na groblju u Banjici davio, a onda je na Majine oči njega tresnuo od beton i polomio mu lobanju, i to je upravo i bilo kobno po njega. On je u zatvoru sebi prerezao grkljan, i od tih posljedica je preminuo.