I danas opet govorimo o Ceci Ražnatović koja je glavna tema medija na Balkanu u posljednjih 7 dana kako je ušla u emotivnu vezu sa 8 godina mlađim muškarcem, i o njima dvome bruji trenutno cijela Srbija. U samo par dana se upoznala sa njegovim roditeljima, bila na rođendanu njegove ćerke, a i on je upoznao Veljka i Anastaziju prije 2 dana. 

Obostrani utisci su odlični, a javnost je podijeljenja oko njenog novog dečka. Jedni misle da nije u redu da bude sa čovjekom od kojeg je starija skoro cijelu deceniju, dok ona druga polovina opravdava njenu vezu. Misle da treba da živi život punim plućima i da ne treba uopšte da obraća pažnju šta žuta štampa i sama javnost misli o njenom privatnom životu. 

Koliko god joj bio dobar život sa Arkanom, sa kojim na kraju krajeva ima i dvoje djece, bilo je tu i negativnih trenutaka, jer je on ipak bio opasan čovjek pred kojim je strepio cijeli Balkan. Svi se sjećamo početak 90 ih godina, kada ju je ošišao na ćelavo, a ona je rekla da je to njen novi imidž. Međutim, tada je saznao da je ceca odlučila malo da šara sa strane i to je bila kazna za nju, a provela je i par mjeseci u kući, nije smjela izaći nigdje bez pratnje koju je on odredio. 

1996 godine je u Maksoviziji govorila o tome zašto se tako ošišala, to je bio njen izbor, a ne to što je Arkan čuo da je išla bivšem ljubavniku, bosancu Hari Samardžiću koji je u to vrijeme bio u logoru. 

Preporučeno