Vrlo dobro svi znamo da kako je krenula komplet ova priča sa covidom 19, da sve strukture društva trpe jako velike gubitke u svakom mogućem pogledu, a svakako da je najgore i najteže onom običnom čovjeku koji je jedva preživio najgori period mart-juni 2020 godine. Tada je jako veliki broj ljudi ostao bez posla, a oni koji su zadržali poslove, morali su pristati na smanjenje plate u 90% slučajeva. 

Najlakše je svakako bilo onima koji su imali neki štek i rezerve, a to su prije svega pjevači koji su zarađivali basnoslovne iznose u toku svojih karijera, tako da su oni imali za još 2 pandemije covida 19. Međutim, nije prošlo ni mjesec dana a Ceca, Dara i Viki primjera radi, odmah su počele da daju izjave u medijima kako im je jako teško preživjeti jer posla nema, a kada će biti to i niko i ne zna. 

Čak im je i predsjednik Srbije izašao u susret kada je rekao, da će im isplatiti 3 minimalca kao jednokratnu pomoć, a svi estradni umjetnici su tu pomoć dobili u maju mjesecu. Obični narod je definitivno poludio na takva kukanja, a kap koja je prelila čađu jeste ona,kad aje Đani rekao da jedva preživljavaju sa 100 eura dnevno, i kako nemaju 20.000 eura mjesečno da plaćaju ratu za 3 stana, koja su kupili u luksuznom naselju, Beograd na vodi?!

Miloš Bojanić se tako prije par dana požalio kako nema šta da jede, jer mu je penzija mizernih 120 eura. Čuo se sa Nadom Topčagić koja jena Tari, i koja mu je poslala malo janjetine, čisto da se omrsi. 

 

Preporučeno