Vrlo dobro se zna da je svijet šou biznisa u današnje vrijeme itekako otišao u nekom sasvim drugom pravcu. Sve se vrti oko zarade, i gleda se samo najbolji mogući način kako da stvarite pozitivni bilans na kraju godine. Nije to ništa čudno, jer gledajte samo situaciju sa covidom 19, pa se neki od pjevača i pjevačicva snalazi kako zna i umije. 

U Srbiji je posebno simptomatična situacija, jer je ovdje također jako gadno po tom pitanju. Pjevači se snalaze na sve moguće načine, a neki od njih su krenuli i sa karijerom influensera poput Marije Šerifović, koja je pokrenula svoj You Tube kanal. Vjerovali ili ne, ona je do sada skupila rekordnih 250.000 subskrajbera, i može se reći da joj za sada jako dobro ide po tom pitanju. 

Jelena Karleuša je također žena koja jako dobro zarađuje kako je krenula kriza sa covidom 19. Pitate se kako? Pa i prije pandemije je jako dobro zarađivala, jer ako ćemo biti iskreni od njene muzike i nema neke vajde, zar ne? Tu su Zvezde Granda u kojima je ona glavni faktor, i Saša Popović je nikako ne smije izgubiti i zato je tako dobro plaćena. Ako pogledamo samo njen Instagram nalog, ona tamo ima preko milion folovera i tu su onda jako dobre cifre. 

Koliko je moćna i uticajna žena pokazuje i podatak da je i njena ćerka Atina koja ima samo 13 godina, krenula karijerom foto modela. Međutim, kada se pogledaju njene fotke, da se jako lako zaključiti da su slike pomalo i neukusne za njen uzrast. Slažete li se sa nama.

Preporučeno