Poznata srpska manekenka i voditeljica Ruška Jakić je neko ko ima jako veliko samopouzdanje i mnogo ljubavi prema sebi. Za sebe je uvijek bila broj jedan i uvijek je sebe isticala u prvi plan.

Ruška nikada nije javno pričala za svoje godine, svoj datum rođenja nije nikada rekla, uvijek ga je vješto krila. Iza sebe ima dva braka i jednu kćerku, koja sada živi i radi kao motivacijski govornik u Italiji. Ruška iako ima preko 80 godina, uvijek govori kako ima 40 i da se tako osjeća.

Ona je osoba koja uvijek ruši predrasude i tabue. Rado je pozirala u provokativnim pozama, a i rado je o tim temama i pričala. Također, više puta je znala reći kako ona sama sebi udijeli nekoliko komplimenata, a nedavno je u jednoj emisiji pokazala kako je to izgledala sa 18 godina.

U emisiji “Magazin In” zajedno su gostovale Ruška Jakić i poznata učesnica “Zadruge” Tara Simov. Tu je voditeljka otvoreno posavjetovala bivšu učesnicu Taru, te otkrila šta misli o njoj. Rekla je kako Tara treba da promijeni mentalni sklop ali i da završi škole.
“Mislim da je ona opsjednuta izgledom. Ona treba da radi na sebi, da nešto dobro uradi u životu, da završi škole, a ne da bude poznata kao djevojka od Ša koja je pravila skandale”- rekla je Ruška. Na ovo se nadovezala Tara, te odgovorila: “Ne pokazujem ja to, rekla sam to već, moja želja je da volim sebe kao što i vi sebe volite”.

Preporučeno