Zanimljivu i jako interesantnu priču vam donosimo u nastavku, a kako ste mogli i samu da zaključite pisat ćemo o Balkanicima, koji gdje god da odu u sviejt budu prepoznatljivi na neki sebi svojstven način. Naime, naša tema je ustvari ta kako je jedan vlasnik kafića u Tunisu otkrio kako je on kroz godine rada naučio da prepoznaje Balkance, pa je u tome on bio jako detalja, te je naveo i to kako on razlikuje Bosance, Hrvate i Srbe.

Njegovo ime je Naufel i on je vlasnik jednog kafića u Tunisu, a kroz godine rada on je naučio da prepozna Balkance, pa čak štaviše i da ih razlikuje, a vlasnik kafića je na samom početku ekipi Blica rekao: “From Serbia? Iz Srbije? Sedite. Kafa, sok, nema rakija šljiva, ima sok, juice odličan” rekao je on, a onda je objasnio i to kako je za njega karakteristično i po čemu razlikuje Srbe, Hrvate i Bosance, pa je rekao:

“Srbi imaju najbolje žene, velike oči, malo tamniji ten. Hrvati su beli, imaju male pege, visoki su i najbolji u rukometu. Slovenci su mali i malo deblji. A, Bosanci, Bosanci jedu previše i ovo im je veliko”, rekao je on kroz smijeh, i pri tom pokazivao je na vrat. On je rekao i to da i za druge nacije on ima svoju taktiku prepoznavanja, pa je rekao: “Rusi su drugačiji od svih Evropljana. Istočna Evropa je drugačija od zapadne. Danas su došla dva autobusa iz Bugarske. Ljudi su prelepi. Kada ih pogledam, podsećaju me na Turke, poreklo moje mame je tursko. Kada pogledam Bugare, pomislim da nisu iz Evrope, nego da su odavde. Vrlo smo slični. Italijani su šik, veoma lepi”. Ostatak teksta pročitajte ovde.