Selma Erčeg je turska poznata glumica koja se proslavila kao sultanija Hatidže, sestra Sulejman Veličanstveog u istomenoj, planetarno popularnog seriji u privatnom životu nije ni nalik liku koji je tako vjerodostono dočarala. Razmažena i pomalo dosadna ona među gledaocima nije bila omiljena iz razloga što je konstatno ulazila u sukobe sa sultanijom Hurem, a nesporazume je imala i sa sultanijom Mahidervvan ali iza kamera je ona poptuno druga žena kako to u privanom životu obično biva.

Kako je rekla nju je scenario na samom početku mnogo izluđivao jer je morala da bude ćutljiva i mirna djevojka koja sve drži u sebi i mislila j da će poludjeti zbog Hatidže. Također dešavalo se da dobije mučninu od njene patetike koliko je ona mirna, fina, povučena žena, toliko je brbljiva i glasna, pričala je sultanija Hatidže jednom priliko a u istinitost njenih riječi mogli smo se uvjeriti putem društvenih mreža. Pored toga što ej Selam zapravo jedna moderna žena koja zaista uživa u životu njen izgled je ono što u posljednje vrijeme posebno privlači pažnju na Instagramu gdje je jako aktivna i gdje svoje pratioce nerijetko obraduje slikama iz svakodnevnog života, pa smo tako svjedoci da je u njenom slučaju transformacija ogromna.

Ona je svoju tamnu kosu sultanija Hatidže je prefarbala u plavo, a vidne su i određene estetske intervencije koje su u njenom slučaju urađene sa pravom mjerom, te ne čudi činjenica što iako je zakoračila u petu deceniju ona za svoj atraktivni izgled mahom dobija komplimente. Inače, Selma je neko ko vuče njemačke korijene, također može se pohvaliti i izuzetno zanimljivom biografijom. Studirala je medicinu i psihologiju učestvovala je na izborima ljepote i radila kao model, bavi se i humanitarnim radom, ali je gluma ipak ispred svega.

Preporučeno