U današnje vreme kada je jako teško uopšte pronaći neku srodnu dušu kada su u pitanje veze je postala stvar naaučne fantastike. Kao što i sami znate, danas je ve postalo stvar interesa i ljudi samo gledaju kako i gde da profitiraju. Nekada su se parovi uzimali bez da su imali kašike u kući, i opet su nekako uspevali da naprave porodice i stvore krov nad glavom.

Danas je to puno drugačije, jer pre nogo što se venčaju, moraju naći dobre poslove, kupiti auta, dobre stanove pa tek onda ide svadba. Dok se okreneš iza sebe eto 35, i već si stari momak ili devojka. Međutim, uvek imamo situacija koje su posebne, i koje definitivno odskaču od materijalnog sveta koji je danas prisutan na skoro svakom ćošku.

Takav je primer koji nam dolazi iz Srbije, tačnije iz Novog Sada, gde imamo jedan jako neobičan par koji živi, verovali ili ne u pokretnoj kamp kućici. Ivana i Goran vole da putuju, pa su tako nabavili i kombi koji su preuredili u životni prostor od samo 6 kvadrata. U njemu imaju sve što im treba, a posao rade sa laptopa jer su im takvi poslovi da mogu da rade odakle god da požele.

Leti je najlepše, nekada se bude uz more, nekada uz planine i pašnjake na kojima imaju konje, a nekada ih dočeka i snežni pokrivač. Imaju i svoj profil na Instagramu gde ih prati 12.000 osoba, i to uglavnom zaljubljenika u prirodu i putovanja. Svaki dan brišu solarne panele sa krova, jer im je to izvor struje, i moraju napuniti kanistere sa vodom, to je sve što moraju uraditi.