Nataša Milovanović, bivša supruga proslavljenog glumca Vojina Ćetkovića, stekla je javnu afirmaciju kao voditeljka Trećeg programa. No, gašenjem televizije povukla se iz medijske industrije, unatoč višegodišnjem izbivanju iz Srbije. Veza s uglednim glumcem učinila ju je predmetom interesovanja medija. Iako su glumac i voditeljica svoju vezu odlučili zadržati u privatnosti, vijest o njihovom vjenčanju 2001. godine izazvala je senzaciju u medijima. Na žalost, njihova ljubavna priča završila je loše, što je navelo obje osobe da krenu različitim putevima. Nakon razvoda, bivša supruga Vojina Ćetkovića preselila se u očaravajući Pariz, gdje je započela potpuno novo poglavlje svog života.

Unatoč tome, njezini posjeti Srbiji i dalje izazivaju pozornost medija, a nagađanja o njezinom privatnom životu i dalje postoje. Kako prenose mediji, Nataša je potražila utjehu nakon razvoda od uglednog političara. Šuška se da je u to vrijeme uplovila u vezu s Goranom Pitićem, ekonomistom i bivšim ministrom u Vladi Srbije koji ima zadivljujuću i nekonvencionalnu životnu priču. Pitić je rođen 1961. u Velesu, gdje mu je otac dobio posao, a odrastao je u Zadru. Tamo je napravio prve korake u sferi košarke. Nakon preseljenja u Beograd, Pitić se zainteresirao za pjevanje. Kao postdiplomac nastupao je s grupom “Dukat” u Skadarliji, a kasnije se pridružio originalnoj postavi benda “Legende”, ranije poznatog kao “Čarolije”.

Godine 1985. Pitić je imao izuzetno iskustvo u operi “Acropolis” u Nici, gdje je pjevao u zboru opere “Samson i Dalila”, uz Placida Dominga. Osim toga, imao je priliku pokazati svoj talent kao prvi tenor u operi “Erodijada” u Orangeu, nastupajući pred deset tisuća ljudi. Pitićeva strast prema pjevanju je rasla, što ga je potaknulo na solo satove vokala. U jednogodišnjem periodu imala sam priliku nastupiti i kao pjevačica u Pozorištu na Terazijama. Osim toga, imala sam privilegiju da budem prateći vokal Radisavu Rodiću Rokiju na “Mesamo 87”, gdje smo osigurali prvo mjesto. Goran je jednom prilikom otkrio kako ni on nije ostao imun na žestinu ljubavnih strasti.

Tijekom svog života doživio sam duboke zaljubljenosti, bolne i čudesne, na koje nitko ne bi posumnjao jer me doživljavaju kao razumnu osobu. Emocije posjeduju neobjašnjivu moć. Ponekad se čini kao da se cijeli svijet ruši kada se ljubav izgubi, samo da bismo shvatili da život nastavlja teći naprijed. Vjerujem da je povremeno korisno odreći se kontrole nad svojim emocijama, dopustiti im da isplivaju na površinu i ustraju, jer to pridonosi općem blagostanju.

Preporučeno