Kako ste i sami mogli da zaključite naša današnja tema bit će naše domaće javne ličnosti, a ovaj članak posvetit ćemo jednoj od najpoznatijih ličnosti koja se ikada pojavila na našoj estradnoj sceni, a kako ste po naslovu mogli da zaključite riječ je o pjevačici Lepoj Breni. Kada se ina 80-tih godina pojavila na javnoj sceni, napravila je opšti haos, a svojim kako glasom, tako i stasom prikupila je simpatije svih građana tadašnje Jugoslavije.

Međutim, mi danas nećemo pisati i njenoj muzičkoj karijeri koja je svakako nevjerovatna, i o kojoj je suvišno i pričati, nego ćemo malo da se pozabavimo sa njenim privatnim životom. Naime, prije nego se ona udala za Bobu Živojinovića, mediji su tada nešto spekulisali o njenoj udaji za jednog poznatog novinara, ali samo nekoliko godina kasnije udala se za Bobu. Riječ je bilo o novinaru Mirku Krliću, i vijest da su oni zajedno posebno je tada obradovala stanovnike Zrenjanina, jer upravo je to bio grad u kojem je započela njihova ljubavna priča.

Zrenjaninci su bili ubjeđeno da će Brena da postane njihova snaha, jer njena veza sa zrenjaninskim ljepotanom i di-džejem Krlićem nikome nije ličila na neobaveznu, prolaznu vezu, već naprotiv bila je to ozbiljna veza, koja je dugo trajala, a i sama Brena je, u jednom intervjuu, izjavila da postoji jedan dečko kojeg ona iskreno voli. Tada su se mnogi pitali o kome se zapravo radi, a jedino su Zrenjaninci znali da je u pitanju Krilić. On je inače bio urednik i voditelj TV emisija političkog i opšte-društvenog sadržaja, glavni i odgovorni urednik lista “Zrenjanin”. Radio je i kao PR menadžer “Jugoremedija” i direktor marketinga u “Servo Mihalj turistu”. Ostatak teksta pročitajte ovde.