U nastavku ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće estradne scene, koja nam poslednjih nekoliko mjeseci nudi nevjerovatne novosti i dešavanja u životima naših javnih ličnosti. Mi ćemo danas da pišemo o pjevačici Lepoj Breni, koja je jedna od naših najpoznatijih i najuspješnijih pjevačica ikada. Uspjela je da napravi sjajnu karijeru, koja traje decenijama, a kada se pojavila na našoj estradi bila je veliko osvježenje, a zbog svog nevjerovatnog tijela i dugih nogu ona je očarala mnoge muškarce, i mnogima je bila tiha patnja.

Sada se pojavila jedna veoma zanimljiva fotografija, a radi se o tome da se ona slikala sa jednim našim pjevačem koji je danas mnogo poznat, a pomenuta fotografija nastala je prije mnogo godina. Riječ je o Đoletu Đoganiju, koji je na početku prvo bio koreograf, a onda kasnije on je postao denser i pjevač, koji je osnovao grupu “Đogani”, danas jednu od najboljih i najpoznatijih na našim prostorima. Pomenuta fotografija je nastala na snimanju spota za pjesmu “Čuvala me mama”, a kada ga je Brena tada angažovala, njegova grupa nije postojala.

Podsjećanja radi, ona je nedavno imala spektakularan nastup u Budvi, i tada se na sceni desila jedna neočekivana situacija. Naime, radi se o tome da je ona pjevala svoju pjesmu “Dama iz Londona”, a pjevala ju je zajedno sa pratećim vikalom Ivom Baničević. Njih dijve su zajedno igrale osmišljenu koreografiju na bini, a cjelokupni performans je podsjećao na scenu iz filma “Mulen ruž”. Ostatak teksta pročitajte ovde.