Mediji su prije nekoliko dana u Srbiji uveliko pisali o tome kako je pjevačica Lepa Brena zajedno sa svojim suprugom Slobom Živojinovićem, krenula u bespravnu gradnju objekta, na prostoru koji pripada gradu Beogradu. Prema poslednjim informacijima, Brena svim silama pokušala sakriti skandaloznu priču o bespravnoj gradnji. Nakon što je sve otkriveno, bespravna gradnja nje i njezine porodice u njihovom dvorištu zbog čega je završila u kućnoj izolaciji žali se na temperaturu i u opastni od zatvora, povukla se u svoj dom i žali se također na visoki pritisak.

Jedan anonimni izvor je otkrio da je čak dala svom odjevniku dopuštenja da obavijesti druge da je prikovan za krevet i da ne može uopšte da izlazi napolje, a kamoli da daje neke izjave za medije. Također, čini da Brena glumeći bolest pokušava izbjeći posljedice svojih postupaka. Prema pisanju Republike, nadležna tijela zaustavila su započetu gradnju vile Lepe Brene i njezina supruga Bobe Živojinovića na parceli u vlasništvu Beograda na Bežanijskoj kosi. No, Brena se razboljela jer prije obustave rada, izgledala je sasvim zdravo, te je viđana u javnosti. Navodno joj se stanje pogoršalo kada je gradnja zgrade naglo prekinuta, zbog čega je bila potrebna hitna pomoć.

Brenina reakcija je bila žestoka, suze su joj tekle niz lice dok se borila da se pomiri se činjenicom da je netko prozvao njezinu nedjelo, i da ima toliko neprijatelja među samim komšijama. Nikada joj nije palo na pamet da se njezini planovi iz bajke mogu tako lako dovesti u pitanje. Zajedno s Bobom bila je zaslužna za zaustavljanje gradnje nove zgrade zbog nepostojanja odgovarajućih dozvola. Brenino zdravlje već je neko vrijeme bilo krhko, a činilo se da je to iskorištavala u ovoj situaciji.

Nakon što se doznalo o njihovoj bespravnoj gradnji, izvor blizak Živojinovićima otkrio je da član porodice odbija napustiti njihov dom i proživljava visoku razinu stresa. Isti je izvor otkrio potencijalne planove ove osobe da svoje zdravstvene probleme iskoristi kao sredstvo izbjegavanja pravde za svoje nedjelo, i sada nam ostaje da vidimo šta će se desiti sljedeće. Navodno računaju na to da pokupe simpatije i nadaju se da će prikriti svoje postupke. Obitelj je čak potražila liječničku pomoć, no čini se da nikakvo liječenje ne može poništiti posljedice njihove krađe.

Preporučeno