U nastaavku današnjeg članka reč dvije o domaćim dešavanjima koi oskudevaju sa nekim novim pesmama, pa se zato bavimo nekim sporednim stvarima koje svakako intresuje svu publiku. Brak koji se čeka evo već godinu dana, gde se Brenin sin Stefan trebao oženiti zaa Sandru još uvek se nije desio.

Kako Kurir donosi, on je pre par dana prekinuo sa svojom dugogodišnjom devojkom Sandrom, a krajem leta je trebala čak da bude i svadba. U prilog celoj priči ide i činjenioca da je on sa Instagrama pobrisao sve njihove zajedničke fotografije. Međutim, i dalje se prate na društvenim mrežama, a on je sa roditeljima na krstarenju, dok je ona sa prijateljima na Exit festivalu u Novom Sadu.

Inače, ovo nije prvi puta da njih dvoje pekinu, njega je Sandra ostavila pre godinu dana, jer mu je našla u telefonu prepiske sa drugom devojkom, ali su se pomirili nakon par meseci. Nastaavljaali su dalje sa životima, kao da se ništa nije desilo. Njih dvoje su poslednji puta viđeni na žurci koju je napravila njegova majka povodom prodaje Granda, i tada nije ništa slutilo da će se njih dvoje rastati samo nakon par dana.

Sudeći po fotkama, njoj ovaj rastanak nije nikako teško pao, provodi se sa drugaricama i po svemu sudeći trebalo joj je malo slobodnog prostora. Viktor je reko da prvo želi sebe da izgradi kao osobu, a onda će da se ženi i da pravi decu. Novinari su pokušali da dođu do Viktora, ali im se on nije javljao na telefon. 

Preporučeno