Koliko god se zanimljivih situacija dešava u rijalitiju, ali mnogo toga zanimljivog dešava se i van rijalitija, a odnosi se na majku Miljane Kulić, Mariju, koja nije htjela da šuti na uvrede Filipa Cara. Prvo je on u negativnom kontekstu komentarisao Miljanu, a onda i njenu porodicu, pa je Marija odlučila da mu odgovori, pa mu je onda poručila:

“Prosto me je stid odgovarati javno ovakvim mediokritetima, momcima sa ozbiljnim psihijatrijskim dijagnozama, kvazi mafijašima, nesrećnicima, nevaspitanim i odbačenim osobama, ali s obzirom da smo bili u rijalitiju, odgovoriću i sa osmehom, što se mene tiče, i sa tugom, jer nisam ni u kakvoj mogućnosti da pomognem momku, niti sam lekar psihijatar, niti sam mu majka, niti po godinama prijateljica, niti sam angažovana u manastiru gde leče okorele duvace”, rekla je ona, a onda je dodala:

“On je prema svim devojkama bio agresivan i strašno vulgaran, psovao im pokojne bake, braću, sestre, majke i očeve, a te lektire se čitaju u srednjoj školi, i ljubavne i rodoljubive, tako da se nisam iznenadila klošarskim izražavanjem prema meni. Najveci klošar i pi*kopaćenik svih rijalitija i najveća pi*kica jer napada devojke i gnusno vređa i maltretira, a od fizički kud i kamo spremnijih momaka beži jadan da ga ne istuku, a gaće mu se tresu samo kada neko od njih povisi ton na njega. Mišić odmah pobegne u rupu, sakrije se i čeka da se bura stiša, a onda izađe, pokori se i izvini da ga ne bi tukli”, poručila je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno