Vest dana na Balkanu u poslednje vreme su svakako Zaadruga i Zvezde Granda koje ssu nekako krenule ponovo sa novim sezonama u skoro isto vreme. zadruga je dobila novo brendirano ime a to je svakako Stanija Dobrojević, koja će samo za mesec dana u imanju na Šimanovcima, da inkasira tačno 30.000 evra. Sa druge stranne Zvezde Granda su ostale bez Jelene Kaarleuše, a na njeno mesto je došla duplo bolja opcija, Ceca Ražnatović. 

Ona je prvo bila predviđena za ŠPinkove zvezdice da u žiriju sedi zajedno sa ćerkom Anastasijom, ali je sve palo u vodu zbog ideje Saše popovića da ona u stvari uleti u Zvezde granda žiri umesto velike Jelene Karleuše sa kojom ipak nije postigao nikakav dogovor. Jako dobro se zna u kakvim su relacijama njih dve, tako da je ovo samo po sebi jako dobar marketinški trik od strane Grand produkcije. 

Jučer je tako bio i prvi dan snimanja nove sezone, a ispred studija gde se svake nedelje održava ssnimanje ove jako gledane emisije, ovaj puta je bio rekordan broj novinara i TV ekipa, koje su apsolutno htele da snime baš svaki detalj kada se pojavi velika Ceca Ražnatović. Novinari su je odmah spopali i pitanja ssu pljuštala kao provala oblaka. 

Pitali su je odmah da li ima tremu zato što dolazi na mesto Jelene Karleuše?
“Ja mlada, neiskusna”, rekla je kratko Ceca. Onda su je upitali i u kakvim je odnosima sa Anom Bekutom. Odličnim, što, je li neki problem?, odgovorila je kratko Ceca i otkrila da li ju je Anastasija podržala: “Mene je ćerka odmah podržala, i znala je da sam kapacitet, i da ću ovaj posao itekako dobro odraditi..:”

 

Preporučeno