Glavna vijest u Srbiji i cijelom Balkanu u posljednih par dana jeste hapšenje poznatog navijača Partizana, poznatijeg kao Velja nevolja, koji je bio šef organizovane organizacije koja je reketirala privatnike po cijeloj Srbiji,a oni koji nisu pristajali na uslove njegove ucjene, bili su otimani i ako ne pristanu na njihove uslove, budu maltretirani, a posljednji čin je bilo da ih ubiju, čak njih 17 je na listi.

Velja je cijelu svoju aktivnost skrivao pod velom navijanja, bio je vođa organizovane grupe “Principi”, koji su pratili Fudbalski klub Partizan a samo na stadionu JNA je pronađen njegov veliki bunker sa oružjem i drogom. Vjeruje se da je tu bilo leglo prostitucije i droge, a samo su oni imali pristup ovom bunkeru, gdje su dolazile poznate starlete, među kojima je najpoznatija Tijana Ajfon. 

Policija je drugi dan nakon hapšenja pronašla i 3 štek vikendice u kojima su pronađeni dokazi i DNK od 17 nestalih osoba koje su nestale u prethodnim godinama, a koje su brutalno ubijane na istim mjestima. Pronađene su i velike bačve sa kiselinom, a scenarij je kao u horor filmovima, mrtve ljude su sjekli i topili u istim bačvama, zato i nema posmrtnih ostataka. 

Sada su se pojavile i slike od Tijane Ajfon, koja je sa prijateljicama dolazila u bunker na JNA, a neke od njih danas gledamo i u Zadruzi. Izvori bliski istrazi kažu da je viđena i Ceca Ražnatovič, i to baš na stadionu JNA zajedno sa svojom sestrom Lidijom. Saada se nameće pitanje šta njih dvije rade u tom društvu?

Preporučeno