U nastavku današnjeg članka, riječ dvije o srpskoj estradi i Mariji Šerifovićm o kojoj uopšte nismo puno pisali u posljednje vrijeme. Ona je napokon iskoristila priliku da malo odmori i otišla je u Ameriku na par dana, jer ima tamo boravišnu dozvolu pa svako malo ode u New YOrk gdje voli provoditi svoje slobodno vrijeme. Također, kao je krenula pandemija sa covidom 19, ona je krenula sa influenserskim poslom. 

Pokrenula je svoj You Tube kanal, i već sada ima preko 250.000 subskrajbera, što uopšte nije loša cifra za nju. Može se reći da joj jako dobro ide snimanje, ima taj element koji je potreban za influensersku karijeru. Međutim, i dalje je velika misterija, kome je zapravo Marija Šerifović poklonila svoje srce? 

Vrlo dobro se zna da je Marija Šerifović gej, mada to nikada nije javno priznala, ali se vidi po njenom stajlingu, a i realno nikada nije viđena sa nekim muškarcem u intimnom društvu. Dosta puta se povlačila priča po tom pitanmju, a sada je u Srbiji pukla jedna sasvim nova vijest. Kako se navodi ona je u vezi sa udatom ženom, koja je u nraku sa jednim muškarcem čiji je otac najbogatiji ljudi u Srbiji. 

Tako je Marija Šerifović nedavno objavila fotku kako drži mjenjač od auta, a na njenoj ruci je druga ruka od neke žene, i vidi se da je između njih jako velika ljubav. Kako se šuška po kuloarima, njih dvije se viđaju na javnim mjestima, ali je uvijek sa njima neko u društvu, čisto da ne budu sumnjive. 

Preporučeno