Jennifer Lopez izgleda savršeno, gdje bi svaka žena poželjela da ima stražnjicu i butine kao ona. Jasno se vidi da ona ulaže puno u sebe i da naporno radi treninge kako bi uspjela da ima ovako dobro tijelo.

 

Njen trener David Kirš, nedavno je rekao koje su to vježbe koje oni treniraju, odnosno kako izgleda općenito njihov jedan trening. Ona trenira svaki dan, a dosta pažnje pri treniranju posvećuje nogama, stomaku i stražnjici, što jasno možemo i da primjetimo.

 

Osim pjevanja i napornih treninga, Jennifer voli da pleše, pa pored svih silnih treninga koje obavlja svaki dan, ona ne izostaje u plesu. Tako i uporedo vrijedno radi plesajući i vježbajući za koreografije za njene nastupe. Sve je to zamarljivo, kada ugledamo njenu zadnjicu koju nemožemo a da ne primjetimo, pogotovo kada je muški rod u pitanju.

 

Zato je nama njen trener rekao koje su to tajne vježbe, kako bi sve ostale žene uspjele da imaju što i ona. Stat ćete u taj položaj, a da vam noge budu raširene u širini vaših kukova, pa ćete da podignete desnu nogu iz koljena i napravite krug u desno. U nastavku cjelokupan trening možete pogledati.