Termin koji vole da koriste svi oni koji su na neki način uključeni u rijaliti svijet, pri tom mislimo na bivše učesnike, gledatelje i voditelje koji govore da rijaliti počinje tek nakon rijalitija, imali smo priliku da vidimo sinoć, kada su u emisiji gostovali bivši partneri Dalila Dragojević i Filip Car, koji su napravili opšti haos u emisiji.

Podsjećanja radi, oni su imali veoma turbulentan odnos u toku rijalitija, što smo imali priliku i sami da vidimo, a finalne večeri oni su izašli kao ljubavni par i zajedno, ali njihova veza se ubrzo nakon toga okončala. Sinoć su oni u toku emisije “Narod pita”, otkrili sve detalje njihovog raskida, i gledaoci su imali priliku da čuju sve do najsitnijeg detalja. Pred sami kraj emisije, kada je situacija postala još napetija, Filip je uzeo svoj telefon i pokazao Daliline fotografije prije plastičnih operacija, a pri tom je rekao sljedeće:

“Njena bivša drugarica mi je poslala jednu poruku. Rekla mi je da sam jedini ukrotitelj ovog zla, rekla mi je da je malo smirim i spustim na zemlju. Ja sam otkrio samo neke od detalja šta je ona radila”, rekao je on, a onda je i ona uradila isto. Zatim je Filip rekao i sljedeće: “Gospođo, da li ste videli kako se Dejan ponašao prema njoj kakva je bila? Na početku sam bio divan i prošao loše, kada sam se promenio, odmah je promenila ploču. Njen otac je za nju rekao da je olo*, odro* i da nije moralna, šta drugo da pričam o njoj”. Ostatak teksta pročitajte ovde.