U današnjem članku vam donosimo novosti koje nam dolaze iz rijalitija Zadruga, a koje se odnose na dvoje ljudi koji su od samog početka najviše komentarisani kako od strane zadrugara, isto tako i od strane gledalaca, a to su Dalila i Filip, i to sve zbog toga jer je ona svohg tadašnjeg zakonitog muža prevarila sa Filipom, sa kojim je ušla u vezu, nakon čega smo od njih imali priliku da vidimo sve i svašta.

Oni su opet po ko zna koji put opet napravili haos, a izolacija je odzvanjala od njihove svađe i urlanja, a nakon što je Filip priznao da je više ne voli i da je sa njo, bio samo iz griže savjesti, ona je dobila slom živaca, a nakon toga uslijedio je još veći karambol. Tako je njoj Filip u jednom trenutku rekao: “Ti znaš na koji način sam jutros imao odnose sa tobom. Dvoje pijanih ljudi, super nakon situacije gde se zakunem. Ja sam opet pokušao”, rekao je on, a ona je počela da ga vrijeđa i da mi govori da je on najjadnija osoba koju je ona u svom životu upoznala.

On je nastavio pa je rekao: “Ja više sa tobom u odnosu ne želim da budem, zakuno sam se u porodicu. Ti si rekla večeras da želiš”, rekao je i njihov razgovor se tu nastavio, a kada je on izašao kroz neko vrijeme došla je Sandra Rešić, kojoj je Dalila rekla: “Rekao mi je da me ne voli i da mu se gadim… Ne znam šta mi je još rekao, da je jutros radio to iz griže savesti”. Evo i sami pogledajte kako je sve to izgledalo pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.