Ceca Ražnatović, iako se polako bliži 50 godini života i iako je postala baka nedavno, proživljava svoju drugu mladost. Nema ništa ljepše nego da se vidi zaljubljena žena. To se na Ceci vidi proteklih par mjeseci ali se ona definitivno nije htjela odavati, da bi tek prije 10 ak dana objavila da je u sretnoj vezi sa 9 godina mlađim Bogdanom Srejovićem.

Njega je upoznala sasvim slučajno na drugaricinom rođendanu, razmjenili su brojeve telefona i ostalo već sve znate. Ne ispuštaju se iz ruku, a čak ih je i ekipa papraco lova uhvatila kako razmjenjuju nježnosti u javnosti. Ceca nije nikako gubila vrijeme, odmah ga je upoznala sa Veljkom i Anastasijom, a njihovi prvi utisci su više nego dobri. 

Kako kruže priče po kuloarima, ona definitivno ne izlazi iz njegove iznajmljene kuće, a na Dedinje dođe samo da se presvuče i da vidi svoje unuče. On je poznati beogradski ugostitelj, dolazi iz imućne kragujevačke porodice, roditelji mu se bave biznisom još od davnih dana, tako da mu je bilo jako lako da se nastavi i on baviti sa privatnim biznisom. Tako je prije par dana bila i njihova porodična krsna Slava, pa je on sa Cecom se zaputio u Kragujevac kod njegovog oca da se upoznaju. 

Ono što se njegovom ocu poznatom atletičaru nikako nije svidjelo je to, što svome ocu nije ništa rekao na vrijeme, jer je na Božić htio da zna šta mu sin radi u slobodno vrijeme, a ne da sazna za njegovu vezu preko medija. Vaša mišljenja o njih dvoje?

Preporučeno