Sahrana Marine Tucaković, koja je održana jučer u pola 1 na gradskom groblju u Beogradu, nije nikako mogla da prođe u najboljem redu. Za to se, što je najtužnije pobrinuo njen sin Laća, koji je otvoreno zapretio Ceci Ražnatović da je ne može očima gledati i da se makne sa ssahrane. Što je najgore, uvredio je i nedužnog Sašu Matića koji je tu stojao pored, i slepom čoveku je rekao da je “ikebana”. 

Kasnije se pred novinarima pokušao izvcaditi da je jedini razlog zašto je neke ossobe koje nisu u rodbnskoj vezi sa Marinom udaljio sa sahrane, bio jedan jedini, a to je svakako epidemiološka situacija u Srbiji koja u poslednje vreme i nije baš najboljaa. Međutim, ako pogledamo fotke sa groblje, lepo se vidi da su i Ceca i Saša imali zaštitne maske, i da su držali distancu. 

Ono što je zanimljivo, na samoj sahrani je bila i Jelena Karleuša, koja nije udaljena sa sahrane, i još na sve to nije imala zaštitnu masku. Sada se nameće pitanje, da li za nju važe neka pravila a za cecu i Sašu ne? Ovim povodom oglasio se i najbliži saradnik Jelene Karleuše i njen PR, Zoran Birtašević, a iz Cecinog PR tima rečeno je da ona ovaj incident neće komentarisati. Jelena je ostala na sahrani do kraja, a Zoran je sada odgovorio na pitanje novinara, kako on zapravo vidi celu ovu situaciju?

“Joj, ljudi, pa da li se sve ono desilo na Marininoj sahrani?”, glasio je tvit. “Ne”, kratko je napisao Birtašević. 

Preporučeno