Nova sezona Zvezdi Granda je jako dobro počela, a već u tadnjoj epizodi imamo jako puno uzbuđenja. Već imamo prvu takmičarku koja je dobila sve DA tastere u svome prvom nastupu, a radi se o devojci koja dolazi iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Gradačca. Pogađate da je za mentora uzela nikog drugog do Maariju Šerifović. 

Svakako da je najveća novina to što je u stolicu u kojoj je do sada sedela Jelena Karleuša, sela niko drugi do Ceca Ražnatović, koja će svakako da ima jako veliki i težak zadatak pred sobom. Naime, znas e verlo dobro ko je bila Jelena Karleuša, i kako je ona u biti uticala na celokupni žiri, ali i same takmičare jer je sa svojom karizmom radila jako puno na samom imidžu ovog jako gledanog takmičenja. 

Ceca je odmah krenula sa nekim novitetima, pa su tako svi oni koji su gledali sinoć treće po redu takmičenje Zvezdi Granda mogli da vide da je izabrača jednu sttariju gospođu iz publike, kojoj je ispred Grand produkcije, zajedno sa marijom Šerifović poklonila prelepu žensku torbu. Međutim, da je ceca itekako stvorena za ovo takmičenje, pokazuju i neki njeni komentari, a sada su je kamere uhvatile da radi nešto iza samih kamera, a do sada nije viđeno da je to neko zapravo radio od samog člana žirija. Naime, kada su se kamere pogazile.

eca je iskoristila to vreme da se malo opusti, pa nije odbila poziv nekih devojčica koje su željele da se fotografišu sa njom. Svi pogledi su bili upućeni ka ovoj velikoj estradnoj zvijezdi, a publika se definitivno otimala za koji selfi sa ovom velikom zvezdom, Ceci očigledno prija celo ovo snimanje, jer jednostavno nije skidala osmeh sa svoga lica.

Preporučeno