Od ranije je poznato da Ceca Ražnatović spada u red najpopularnijih srbijanskih pjevačica.

Naime, ona već godinama živi izuzetno luksuzno zahvljujući svojoj uspješnoj karijeri a njena vila na Dedinju je jedna od najskupljih beogradskih vila.
Naime, poznato je da je ona nedavno sredila svoju vilu a njena kćerka Anastasija je objavljivala fotografije na Instagramu a fanovi su doslovno poludjeli za enterijerom.

Mnogo novca i truda je uloženo u ovu kuću na Dedinju a sve izgleda kao iz bajke.

Inače, Ceca je poznata kao jedna od najuspješnijih pjevačica na estradnom nebu Srbije. Treba napomenuti da je godinam a radila izuzetno uspješno kako bi sve ovo postigla a njena kuća na Dedinju je jedna od najvećih u Srbiji. Treba napomenuti da je ona jedna od najvećih zvijezda u Srbiji a mnogi je smatraju jednom od najvećih pjevačica u Srbiji zbog njenog braka sa Arkanom. Ceca je svakako povezivana i sa određenim kriminalnim miljeima i da je zbog toga bila u kućnom pritvoru.

Inače, treba napomenuti da je Ceca jedna od najkontraverznijih  pjevačica na srpskoj estradi i da je njen život ispunjen ogromnim velom tajni prije svega jer njen privatni život nije toliko izložen javnosti i praktično je nepoznato da li Ceca ima partnera nakon Arkana.

Pogledajte u nastavku kako izgleda njena raskošna vila.