Ceca Ražnatović trenutno je jedna od najcjenjenijih pop umjetnica u glazbenoj industriji. Karijeru je započela kada je imala samo 15 godina izdavanjem svog prvog albuma “Ludo Srce” 1989. godine. Brzo je stekla popularnost zahvaljujući svojim impresivnim nastupima diljem bivše Jugoslavije. Početkom 90-ih Cecin album “To, Miki” prodan je u nevjerojatnih 360.000 primjeraka, što ju je vinulo u golemu slavu i uspjeh. Čak je kupila i svoj prvi automobil, Mazdu 626, te pomogla roditeljima da dovrše stan u Žitoraži, koji je dospio na naslovnice lokalnih novina. Na Cecin 18. rođendan izdala je album “Babaroga” koji je označio značajnu prekretnicu u njenoj karijeri. Ovaj je album vidio njezine nastupe na većim događanjima i potaknuo procvat njezine uspješne karijere.

Cecin ljubavni život tema je koja je zaokupljena jer je se povezivalo s nekoliko ljudi među kojima su Vladan Lukić, prvi igrač Crvene zvezde, Dejan Marjanović Šaban, poznati kriminalac, te Hajrudin Samardžić Har, bivši nogometaš i vlasnik noćnog kluba. Unatoč šuškanjima, Ceca nijednu od tih veza nikada nije javno potvrdila. U najnovijoj epizodi dokumentarne serije “Ceca show” na Mts kanalu 115 Blic televizije, gledatelji su pozvani da prate Cecin nastup u Italiji. Program je obećavao ekskluzivne snimke i fotografije događaja, dajući obožavateljima pogled iza kulisa Cecinog nastupa i okus talijanske kulture.

Trenutak koji je izazvao najviše pažnje i razveselio gledaoce bio je Ceca kako sjedi u mirnom vrtu s prijateljima i prepričava događaj koji ju je prestrašio i ostavio bez daha. Otkrila je da je doživjela nepravilan rad srca, praćen tjeskobom i iscrpljujućom bolešću. Unatoč težini situacije, Cecin opušteni ton i držanje naišli su na dobar prijem kod publike, a većina komentara na društvenim mrežama bila je pozitivna. Međutim, pronicljiva korisnica primijetila je da joj je kosa tanja nego na prethodnim pojavljivanjima. To nije ništa neočekivano, s obzirom na to da se Ceca rijetko pojavljivala u emisiji, a kosa joj je bila svezana.

Preporučeno