Poznato je od ranije da je Ceca Ražnatović bila u zatvoru. Naime, poznato je a je bila nekoliko puta hapšena te je bila i u kućnom pritvoru.

Naime poznato je da je bila u braku sa Araknom koji bi vjerovatno bio osuđeni ratni zločinac da nad njim nije izvršen atenta. Naime, Ceca je zbog braka sa njim bila izložena na najrazličtije načine a čak je bila i u zatvoru zbog njega. Iako ne rado govori o tome popularna pjevačica je napokon odlučila da stavi tačku na tu temu. Ceca je upravo o toj temi odlučila da progovori.

Željko Ražnatović rođen je u Brežicama, malom pograničnom gradu u slovenskoj Štajerskoj, FPR Jugoslavija. Njegov otac, Veljko Ražnatović, služio je kao oficir u SFR Jugoslaviji, zaradivši visoki čin za učešće u Drugom svjetskom ratu na partizanskoj strani i stacioniran u slovenskoj Štajerskoj u vrijeme Željkovog rođenja.

Dio svog djetinjstva proveo je u Zagrebu (SR Hrvatska) i Pančevu (SR Srbija), prije nego što je njegov otac naposljetku odveo obitelj u beogradsku jugoslavensku prijestolnicu (SR Srbija), koju je Ražnatović smatrao svojim rodnim gradom. Otac mu je rođen u Cetinju (SR Crna Gora) i potomak bratstva Ražnatović, a sudjelovao je u jugoslavenskom oslobođenju Prištine (Kosovo) u Drugom svjetskom ratu.

Ražnatović je odrastao u Beogradu s tri starije sestre u strogom, militarističkom kućanstvu s redovnim batinama kojima je upravljao njegov otac. U intervjuu iz 1991. godine prisjetio se: “Nije me stvarno pogodio u klasičnom smislu, on bi me u osnovi zgrabio i tresnuo o pod.”

U mladosti Ražnatović je težio postati pilot, kao što je bio i njegov otac. Zbog vrlo zahtjevnih i značajnih položaja njegovih roditelja, činilo se da ima vrlo malo vremena u kojem bi se mogla uspostaviti veza između roditelja i djece. Njegovi su se roditelji na kraju razveli tijekom tinejdžerskih godina.