Ceca Ražnatović je ponovo na udaru srpske javnosti, i opet se najviše piše o njoj, jer se žena zaljubila i jednostavno to moraju svi da znaju. Ona je u emotivnoj vezi sa 9 godina mlađim muškarcem, koji se zove Bogdan Rajić, Upoznali su se na rođendanu kod jedne njene prijateljice, i tako je sve započelo. 

Sada već nakon samo 2 mjeseca zabavljanja., o njima pišu svi mediji. Drže se za rukice, bili su zajedno na zimovanju na Jahorini, a on je poznati ugostitelj. Ima jako lijep restoran u centru samog beograda. Kako kruže priče, ceca faktički više nikako ne dolazi kući, stalno je kod njega u iznajmljenom stanu Da je stvar i više nego ozbiljna, pokazuje i podatak da ga je već upoznala s svojom djecom, Veljkom i Anastasijom. 

Bila je i na rođendanu kod njegove male kćerkice Iskre,a prije par dana je upoznala i njegovu majku, kada su njih dvoje bili na ručku, i onda je uslijedio majčin video poziv iz Londona. Sve je to bila samo uvertira za odlazak u Kragujevac kod njegovih roditelja, koji su slavili Slavu. Sveti Jovan krstitelj je njihova Slava, i njegov otac, poznati sportista Sreten Srejović ih je pozvao na Slavu. 

Otac je bio oduševljen novom snajkom, i nije ništa htio komentarisati dobnu razliku cece i njenog sina. “Samo mi je bitno da je Bogdan sretan, to što je on sa njom u vezi je njegova stvar. Meni je samo bitno da je on sretan u toj vezi”, izjavio je Bogdanov otac zza srpske medije. 

Preporučeno