Ovih dana što se tiče domaće estrade apsolutno svi pričaju samo o Ceci Ražnatović i njenom Bogdanu, novom dečku koji je od nje mlađi punih 8 godina. Sve se desilo preko noći, kada je Ceca bila na rođendanu kod jedne svoje prijateljice, gdje je upoznala zgodnog Bogdana. Razmjenili su brojeve telefona i to bi bilo to. 

On je privatnik, vlasnik je jednog luksuznog restorana u centru Beograda, a i roditelji su mu privatni biznismeni, tako da joj je upala kašika u med. Razveden je, ima malu kčerku Iskru, koju je Ceca već upoznala prije par dana kada je slavila svoj 3 rođendan. Zorana Tasovac je ime njegove prve žene, a nakon toga je dugo vremena bio sam, da bi uplovio u vezu sa Vladanom Radosavljević, sa kojom je bio do 2018 godine. 

Koliko je ozbiljno ovo sve između njih dvoje, pokazuje i podatak da su se upoznali i sa Veljkom i Anastasijom, a bili su u njegovom restoranu na jednoj ugodnoj večeri. Kako kruže priče, Ceca Je konstantno kod njega u iznajmljenom stanu, a na Dedinje u vilu gotovo nikako i ne ide, ode samo da vidi unuka Željka i to je to. 

Inače, posljednja djevojka od Bogdana je imala jako veliku nesreću kada ju je napao manijak sa leđa i posuo kiselinom po licu. Bogdan je parkirao auto tada, odvukao je u bolnicu a ona je zaradila opekotone 6 stepena i oštećen vid. Vjeruje se da je to napravila osoba koja je to radila po Beogradu u to vrijeme, ali nikada nije uhvaćena. 

Preporučeno