Nakon višemjesečnih priprema uz pomoć sestre i najbližih pratilja, Ceca je isplanirala veliku rođendansku proslavu u renomiranom beogradskom hotelu. Ne, zbog nedavnih emotivnih previranja njezine kćeri Anastasije nakon gubitka djeteta, pjevačica je shvatila da sada nije vrijeme za veliki jubilej. Umjesto toga, Ceca je 14. juna proslavila svoj rođendan u svojoj vili u Ljutice Bogdana, u najmilijim društvu.

 

 

Ceca je istakla da sada kako je starija , pokloni i zabave je sve manje zanimaju , i da joj je najvažnije da je njena pordica na okupu , te da su zdravi i sretni . Iako je Ceca odlučila da neće biti nikakve proslave njeni obožavaoci su ipak pred vrata njene vile u Ljuticama donijeli poklone , e su sve lijepo ukrasili baloima , i to je Cecu posebno ganulo.

 

 

Naime , Ceca je na svom Instagram nalogu odlučila da se pohvali sa poklonom koji je dobila od Anastasije , a riječ je o prelijepoj ogrlici a kojoj piše Mama . Cecini fanovi su ispred njene kuće ostavljali cvijeće , a našla se i jedna kutija sa nakitom , a Ceca je svoje fanove dočekala sa svojim unukom Željkom , a prelijepi osmjeh nije skidala sa lica . Ceca je svoj rođendan proslavila u kućnoj atmosferi a kako je bila okružena svojom porodicom , ona je istakla da joj je ovo bila najljepša proslava ikada . Cecina porodica je za pjevačicu pripremila i vatromet , koji je Cecu oduševio . Ona je izašla napolje u pidžami kako bi gledala vatromet , a Sama sebi je ove godine za rođendan poželjela da više putuje sa svojim prijateljima i da svi budu zdravi.

 

 

Preporučeno