Za njihovu vezu se saznalo kada su uhvaćeni na povratku sa odmora, iz Rima, ali su tada odbili da pričaju o svome odnosu, ali veza očito da je postala veoma ozbiljna, pa su odlučili zajedno da se prestanu skrivati u javnosti. Potvrdili su da su zajedno, a Ceca je sve to objavila i na društvenim mrežama. I mada se činilo da je njihova veza čvrsta, ipak su poslije odlučili da se raziđu.

Veza im je punila novinske stupce a do kulminiranja priča da kažemo nekog revanšizma je došlo kada je on pronašao novu djevojku sa kojom je uplovio u emotivnu vezu. Sve popularniji glumac Aleksandar Radojčić je podijelio sa javnosti da ima novu djevojku, manekenku Dunju Radičević, a odmah nakon toga je tada njegova bivša izabranica Ceca Živojinović otkrila je da i ona ima novu ljubav.

Poznato je da su glumac i Ceca prije tri godine raskinuli svoju dugogodišnju vezu, a od tada niti jedno od njih dvoje nije pričalo o svojim partnerima. Ali, kada je glumac na društvenim mrežama podijelio fotografije na kojima je sa svojom novom djevojkom Dunjom, veoma brzo je i Ceca objavila kako je i ona ponovno sretna u ljubavi. Ceca Živojinović je objavila fotografiju na kojoj se strasno ljubi sa novim dečkom, a odmah su uslijedili brojni komentari u kojima su joj pratioci poželjeli sreću.

Podsjećanja radi, srpska manekenka Ceca Živojinović udala se prošle godine u Americi za svog izabranika Vladimira Pejčića:” Muž i žena. Upravo vjenčani” – napisala je manekenka uz fotografiju sa vjenčanja. Priznala je da je tokom cijele ceremonije plakala i da je bila ponesena emocijama. Otkrila je da su ona i Vladimir na tom istom mjestu gdje su se vjenčali bili i prije tri godine, ali da su tada bili smo prijatelji, te da tada nije mogla ni da zamisli da će se na tom istom mjestu udati za njega

 

Preporučeno