Na našim prostorima već godinama unazad pjevačica Ceca Ražnatović nalazi se u samom vrhu domaće estradne scene, i ona je jedna od naših najtraženijih ali i najplaćenijih pjevačica. O njenoj sjajnoj karijeri jednostavno je suvišno uopšte i pričati, jer nisu imali svi sreću kao ona da postane toliko poznata. U tome joj je mnogo pomogao njen pokojni muž Željko Ražnatović Arkan, koji se dosta zalagao za nju jer je od nje htio da napravi veliku zvijezdu i u tome je na kraju i uspio.

Željko je u*ijen 2000.godine, i od tada privatni, tačnije ljubavni život slavne pjevačice postao je jedna od glavnih interesovanja domaćih medija. Svoje veze vješto je krila, a onda prije dvije ili tri godine svi su bili iznenađeni kada se saznalo da je ona u vezi sa mlađim biznismenom Bogdanom Srejovićem. Njihova veza trajala je oko godinu dana, a kada su vidjeli da više nije to to, oboje su odlučili da je najbolje da se raziđu, što se i desilo, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Ono što je zanimljivo jeste to da se u poslednje vrijeme Bogdan vrlo često viđa sa poznatom voditeljkom Katarinom Šišmanović. Iako se sa njima u društvu uvijek nalazi još neko, već se uveliko počelo šuškati kako su oni zajedno, a da je ta treća osoba samo paravan da se ne bi saznalo za njihovu vezu. Bogdana su od raskida sa Cecom povezivali sa brojnim ljepoticama sa javne scene, a da li su on i Katarina u vezi ostaje nam da saznamo. Vaša mišljenja?

Preporučeno