U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva tema koja je uvek itekako zanimljiva, a tiče se stajlinga domaćih zvezda. Oni su svakako u mogućnosti da sebi priušte jako skupe odevne predmete, i to od stranih papreno skupih modnih kreatora.

Svakako da u tome najviše prednjači Jelena Karleuša, koja je sa svojim stilom odevanja dospela čak i u američke medije, a jednom prilikom su optužili i jednu Dženifer Lopez i Kim Kardašijan da su obukle identičnu haljinu kao ona, ali od samo jednog modnog kreatora koji je sprecijalno ovaj dizajn uradio za Jelenu Karleušu. To je mnogima nestvarno zazvučalo kada su čuli da velike američke zvezde kopiraju neku pevačicu sa Balkana.

I ostali puno ne zaostaju za njom, ali imamo isto tako jako puno negativnih primera gde ljudima nisu dovoljni novci, kada nemaju nikako ukusa, a najbolji je primer srpska pevačica Dragana Mirković, koja jednu haljinu u zelenoj bojji pazzari za 7.000 evra, ali su njen izgled i dizajn sasekli skoro svi modni stilisti iz cele regije.

Mi danas govorimo o kraljici narodne muzike u regiji a to je svakako Ceca Ražnatović, koja je pre par dana zapallila Ušće, ali i sve one koji vole Zvezde Granda, jer je potpisala ugovor sa kojim menja nikog drugog nego Jelenu Karleušu u žiriju ovog ajo gledanog muzičkog takmičenja.

Cecaa je u poslednjih mesec dana bila itekako zauzeta, a sada je ipak odlučila da se malo odmori i da se vrati kući, pa je u nedelju zajedno sa sestrom Lidijom bila na jednom modnom događaju u Beogradu, a svi su gledali u njen novi stajling. I ovaj puta se ispostavilo da je njena omiljena boja crvena i da joj sjajno stoji, ali su svi gledali u papuče koje košr+taju verovali ili ne 1.100 evra. Vaša mišljenja o novom Cecinom stajlingu, i da li bi vi dali ove novce za samo jedan par papuča? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima…

 

Preporučeno