Kćerka od poznate pjevačice turbo-folk muzike Svetlane Cece Ražnjatović, otputovala je turističku destinaciju na Tajland  da se odmori i da napuni baterije za nove radne obaveze koje je čekaju. Anastasija Ražnjatović uspješno je snimila dva singla pa je sada krenula u snimanje cijelog albuma i ekranizovanje pjesama.

Mlada atraktivna pjevačica se pokazala veoma uspješnom pa bi ovaj njen projekat uskoro trebao ugledati  svjetlost dana. Njaveću podršku ima od svoje mame Cece koja joj je najveći uzor u njenoj početničkoj karijeri. Kako bi se što bolje pripremila i odmorila za ono što je čeka u narednom periodu, otišla je na odmor na tajlandsko ostrvo Puket.

Anastasija dosta vremena voli provoditi na društvenim mrežama pa slike koje objavljuje sa ovog odmora vidi  se  uživa punom plućima. Ražnjatovićeva objavljuje najviše slike sa plaže i jasno je svima stavila do znanja da njenim fotografijama ne treba fotošop jer ima savršeno tijelo. Pozitivni  komentari pljušte sa svih strana i ne prestaju da se nižu ispod objave.