Danas se opet dotičemo kontroverznog Čede Jovanovića, koji je bio u centru pažnje u posljednja 2 mjeseca. Prvo je došao u fizički kontakt sa osiguranjem koje se brinulo o klinici njegove žene, kada je pred više svjedoka pretukao čovjeka sa teniskim reketom, a onda je nakon toga dobio i korona virus, pa je punih 15 dana proveo u KBC Bezanijska kosa. 

Imao je jako komplikovanu situaciju sa plućima, ali se ipak na kraju izvukao. Čedo Jovanović je jako poznat po svojim kontroverznim izjavama, ali mu ni to ne pomaže da postigne puno bolji rezultat na samim izborima, gdje redovno doživi debakl. Bio je jako zaslužan za velika hapšenja u toku akcije sablja, a od tog trenutka je u jako lošim odnosima sa Cecom Ražnatović. 

Prije par dana smo pisali i o tome da svoju posebnost prenosi i u kuću, a oženjen je dugo vremena sa jelenom, sa kojom ima četvero djece, kojima je dao engleska imena u nastavcima: Hope, lajf, i fejt. Ono što se sigurno zna za njega je to, da je jako veliki miljenik žena, jer ima jako dobro tijelo koje održava, sa obzirom na to koliko zapravo ima godina. 

Međutim, da je i on čovjek, pokazuje i njegova nedavna fotka, gdje se poprilično opustio, i gdje više nema nikako pločica, već se može reći da je malo i pustio i stomak i sise. Da li ga stižu godine, ili je malo udario po piću, to još uvijek ne znamo. 

Preporučeno