Džeja Ramadanovskog je izdalo srce prije 6 dana u njegovom domu u beogradskom naselju Dorćol. U kući su sa njime bili žena koja se brinula o higijeni, koja se zove Dara kao i najbolja prijateljica, te menadžerica Andrijana koja je odmah pozvala hitnu pomoć, ali za njega jednostavno nije bilo više spasa jer mu je srce otkazalo i za njega više nije bilo nikako spasa. 

Na dženazi mu je zasviralo 50 violina, jer je to bila njegova velika želja jednog dana kada umre, a scena je bila i više nego potresna, i mnogi koji su se nali na dženazii su jednostavnop pustili i suzu. Kral narodne mutike je sahranjen prema muslimanskim vjerskim običajima, a cijeli proces je vodio glavni hodža iz Beograda.

Džej Ramadanovski je pokopan na groblju Aleja zaslužnih građana u Beogradu. Lepa Brena, Filip Živojinović, Mile Kitić, Boban Rajović, Aleksandra Prijović su bili samo od nekih koji su se pojavili danas na groblju u centru Beograda. Pojavio se i njegov veliki prijatelj Hasan Dudić, sa kojim je u mladosti čak bio i cimer, dok nisu zaradili prve prave pare.

Neutješna mu je kćerka bila u društvu svoga supruga Adila Maksutovića, koji nije bio u dobrim odnosima sa njenim ocem, a sve zbog toga jer ju je fizički maltretirao kada je intervenisala i sama policija. Najgore od svih cijeli proces sahrane podnijela je njegova velika prijateljica Zlata Petrović. 

Preporučeno