Danas se opet vraćamo u 80-e i 90-e godine, vrijeme kada se živjelo puno bolje i kada su ljudi bili, koliko-toliko opuštenije. Takvo je bilo uređenje države, da nije bilo nikakvih pritisaka, svi su zarađivali dovoljno, a znalo se kada završiš srednju školu ili fakultet, da te sigurno čeka posao u struci. Ono po čemu je bivša država bila poznata jeste dobra muzika, fil, razni umjetnici, ali l ljepotice.

Mnoge od tih žena se sponinju i dan danas, tako da je svima jasno sa kakvim arsenalom je raspolagala bivša država. Ono što je najvažnije napomenuti za teljepotice je to, da su u preko 90% slučajeva bile apsolutno prirodne žene, a ne kao ove danas što imamo koje su prave plastične lutke. Znalo se vrlo dobro koje su vidjele Zapad, pa su uradile na sebi neke plastičmne zahvate, ali je danas totalno druga priča.

Mi se danas bavimo raznim manekenkama i bivšim misicama. jedna od njih je i popularna splićanka Ana Suso, koja je bila posljednja mis Jugoslavije, a lentu najljepše je osvojila sada već davne 1992 godine. Nakon toga je dobijala jak opuno ponuda, poslovi su se nizali jedan za drugim, ali jednostavno nikada nije imala sreće u ljubavi, samo su pogrešni muškarci se ljepili za nju. Ona i dan danas izgleda jako lijepo i zgodno za te svoje godine.

Nenad Bare Teklić je bio njena prva ljubav, koji je ugostitelj iz Splita, a koji je bio poznat sa aferom sa Doris Dragović. NAkon toga je bila u braku sa ribarem Igorom Franceskim sa kojim se razvela, jer je u svom stanu podvodio djevojke.

Preporučeno