Poznata voditeljica Marijana Mičić , proslavila se kada je bila veoma mlada , i ona je vodila mnoge emisije poput Velikog brata 48 sati svadbe , Pinkove zvezdice , Hoćeš nećeš i još mnogo drugih .

 

 

Marijana se oprobala i u glumi , gdje je pokazala talenat , a u posljednje vrijeme se posvetila svojoj porodici . Marijana koju svi zovu Mara je rođena u Beogradu , gdje je završila osnovnu i srednju školu , a nakon toga polaže prijemni na glumačku akademiju , te je odmah primjena i diplomirala je u klasi profesora Ivana Bekjareva.

 

 

 

Međuti , ona se više proslavila kao voditeljica u nekoliko filmski ostvarenja . Marijana je vremenom postala tražena i na televizii kao voditeljica i u pozorištu kao glumica i vikendom je držala časove u školi mjuzikla. Kada je u pitanju njen privatni život Marijana je imala nekoliko ozbiljnih veza sa svojim sadašnjim partnerom Milošom Marjanovićem , a zajedno je već skoro deset godina , i jo se nisu odlučili da stanu pred matičara iako su se ostvarili kao roditelji. Za par mjeseci bi trebali da dobiju drugu kćerkicu , jer je Mara opet u drugom stanju. Miloš je po profesiji prducent , a njegov otac je Srđn Marjanović koji je poznati muzičar i koji pripada staroj gardi jugoslavenske rok scene . On je u svojoj karijeri snimio veliki broj pjesama i najpoznatiji je po stihu “Mi smo jedno drugom uvijek govorili vi “. Srđan se bavio i novinarstvom , a pokrenuo je i privatni biznis koji mu jako dobro ide. Najveća sreća mu je što je djed malene Ane koja mu je donijela neizmjernu radost .

 

 

Preporučeno