Aca Lukas je svakako najčudnija glava koja se pojavila na Balkanskim prostorima što se tiče pjevačke garde uopšte. Čovjek koji je prvi 90 ih godina krenuo sa tezgama na beogradskim splavovima pjevajući za srpsku mafiju, a na zatvorenim proslava se povlačilo i bijelo, tako da je Aca Lukas krenuo jako rano sa opijatima i ostalim nedozvoljenim supstancama. 

Međutim, to ga nije sprečavalo da ima jako dobru karijeru, sjajan bend koji je uz njega sve ove godine, odlične pjesme sa kojima je punio klubove gdje god da je stigao, uvijek je dobro došao pjevač. Međutim, ono što uvijek krije od javnosti jeste njegova privatnost. Prije ćete pročitati gdje se drogirao, nego da se slikao sa najmlađom kćerkom. 

Sin Lazar i kćerka Miljana je došla u prvom braku sa suprugom Svetlanmom i o mnjih dvoje se jako malo zna u javnosti, tek poneka slika ili informacija. Sa drugom ženom je dobio sina Andreja, dok je sa trećom i posljednjom suprugom dobio kćerku Viktoriju koja je i najmlađa i ona je definitivno njegova najveća miljenica. Inaće njegova najstarija kćerka se zove MIljana.

Za nju se pored Lazara može reći da najviše liči na svoga oca, ako niste znali ona radi kao šminkerka na Grand Televiziji, a prije 2 godine je dobila i prvu kćerku koja se zove Staša. Ona je definitivno kupila Acu Lukasa, koji je naprosto obožava. 

Preporučeno